Výrobca: Oslavan
Novinka
Detaily
Plastová kvasná zátka, ktorá slúži počas alkoholového kvasenia na izoláciu muštu alebo vína od neželaných baktérii a vôni z okolitého prostredia. Taktiež zabráni kontaktu vína so vzduchom a tým zabráni znehodnoteniu vína. Vhodná je na použitie do gumovej zátky s otvorom.
Novinka
Detaily
Cukromer sa používa na zisťovanie cukornatosti - zrelosti vykvaseného ovocia pred jeho spracovaním. Rozsah 0 – 20%, použitie pri 20C.
Novinka
Detaily
Meranie cukornatosti hroznového muštu (1 kg cukru na 1 hl muštu).Podľa normy STN 257 621, rozsah 8 – 30.
Novinka
Detaily
Plastové zariadenie na prelievanie. Slúži na jednoduché nalievanie či prelievanie tekutí ( víno, alkohol, voda a iné) zo sudov, demižónov do menších fliaš.
Hadica na stáčanie - ručná Balonkova
13,68 €
bez DPH
16,42 € s DPH
16,42 € s DPH
Dodacia lehota
Dodacia lehota: skladom
Novinka
Detaily
Živná soľ pre vínne kvasinky je komplexné činidlo na maximálne stimulovanie rastu a rozmnožovanie kvasiniek v mušte.
Novinka
Detaily
Dvojsíričitan Draselný ( Borkén) sa používa na sírenie muštu a vína alebo na nakladanie zeleniny.
Dvojsiričitan draselný - Borkén 100g
0,95 €
bez DPH
1,14 € s DPH
1,14 € s DPH
Dodacia lehota
Dodacia lehota: skladom
Novinka
Detaily
Síra je dôležitým prostriedkom ošetrovania muštu a vína. Sírením sa dá krátkodobo zamedziť kvaseniu muštu.
NaCalit PORE-TEC ( na čírenie vína) 100g
0,86 €
bez DPH
1,03 € s DPH
1,03 € s DPH
Dodacia lehota
Dodacia lehota: skladom
Novinka
Detaily
Popisky na rastliny a vodeodolného materiálu. Vhodné ako na ručné popisovanie tak aj na tlač z tlačiarne.
Novinka
Detaily
Ručný lis slúži na lisovanie štiav z jabĺk , hrozna a iného ovocia pri výrobe muštu a vín.