Mliečnobiely kyslý špeciálny kremičitý sól s extrémne vysokým nábojom, umožňujúcim mimoriadne vysokú účinnosť a tým aj hospodárnosť použitia prípravku. Popri elektrickom náboji...
Jemný prášok svetlo sivej farby, primárne zložený z amorfného oxidu kremičitého SiO2. Najrozšírenejší spôsob použitia je filtrácia v potravinárskom priemysle. Vhodná je k...
Jemný prášok svetlo sivej farby, primárne zložený z amorfného oxidu kremičitého SiO2. Najrozšírenejší spôsob použitia je filtrácia v potravinárskom priemysle. Vhodná je k...
Plastová kvasná zátka, ktorá slúži počas alkoholového kvasenia na izoláciu muštu alebo vína od neželaných baktérii a vôni z okolitého prostredia. Taktiež zabráni kontaktu vína...
Kyselina citrónová má veľké využitie. V potravinárstve je to predovšetkým vďaka schopnosti regulovať kyslosť a zásaditosť produktov. Taktiež zabraňuje rastu baktérií, kvasiniek...
Liehomer sa používa na presné zistenie percenta alkoholu v destilátoch. Podľa normy STN 257 617, rozsah 0 – 90, použitie pri 20oC.Balenie obsahuje liehomer, krabičku a návod na...